Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Етър удари Славия с гол в последните секунди

OFFNews 20 август 2017 в 20:25 1633 0

Снимка Спортал

Етър Велико Търново записа изключително драматичен успех с 2:1 над Славия в мач от 6-ия кръг на Първа лига, игран на стадион "Славия" в София.

Срещата започна по-добре за футболистите на Златомир Загорчич и логично в 16-ата минута Стефан Велков вкараха първия гол в мача. Иван Минчев намери с центриране Стефан Велков в наказателното поле, за да може защитникът да вкара с глава за 1:0.

Малко преди края на първото полувреме интригата в мача се върна, след като Андреа Христов загуби топката в собствената си половина от Иван Стоянов, а опитният футболист с успореден пас в наказателното поле намери Бадара, който успя да отбележи.

Втората част започна с натиск на Славия. В 47-ата минута Ивайло Димитров направи сериозен пропуск. Той бе изведен от Омар Абуд, но нападателят стреля силно над вратата.

В 91-ата минута резервата Иван Петков наказа домакините. Иван Стоянов и Димо Атанасов разиграха много добре на левия фланг, вторият проби и центрира към Петков, който без да се замисли донесе трите точки за Етър.

В следващия кръг "белите" гостуват на Левски на "Герена", а футболистите на Станислав Генчев са домакини на Ботев Пловдив.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!