Етър спасява кариерата на Георги Илиев

OFFNews 03 юни 2019 в 09:08 1657 0

Етър (Велико Търново) може да привлече в редиците си свободния агент Георги Илиев, пише "Тема Спорт".

В момента халфът е на лагер с националния отбор, който е воден от доскорошния треньор на "болярите" Красимир Балъков. В щаба му е и Станислав Генчев, който ще го замени начело на великотърновци през новия сезон. Очаква се двамата да се опитат да убедят Илиев да отиде на "Ивайло".

Самият футболист иска да продължи кариерата си в елита, за да подобри рекорда по най-много изиграни мачове на Марин Бакалов - 454. В момента Илиев има 441.

"Виолетовите" търсят опитен полузащитник след напускането на Георги Сърмов, който отиде в германския Кемницер. Интерес към Илиев проявява и новакът в Първа лига - Царско село.

Илиев остана без отбор, след като беше освободен от Черно море преди мача с Лудогорец от последния кръг. Тогава се появи информация, че той и още петима играчи са подозирани в симулативна игра при загубата от ЦСКА в началото на май. Това било доказано с полиграф.

Замесените извадиха свои изследвания, които според тях ги оневинявали. От Черно море пазят мълчание по случая, въпреки че в първите дни обявиха чрез изпълнителния директор Марин Маринов, че ще пуснат декларация в понеделник, 27 май.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови