Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Етър се завърна в елита с помощ от Кокала

ЦСКА-София 2 изпадна при аматьорите, очертава се дерби с ЦСКА 1948

OFFNews 27 май 2017 в 19:41 3183 1

Драма класира Етър обратно в елита след дълго чакане. В последния кръг шампионът на България завърши 2:2 като гост на Несебър. Етър обаче получи рамо от Оборище.

Тимът на Емил Велев - Кокала изненада 2:0 в Оборище фаворита Септември и го остави на второто място.  Така Етър отива в Първа лига като първенец, а Септември ще чака бараж срещу Монтана или Локомотив Горна Оряховица. По-вероятно е Монтана да изпадне директно.

Третият Витоша Бистрица ще играе бараж за елита срещу Нефтохимик или Славия. Тук "белите" са фаворит ца директно оцеляване след успеха 1:0 в първата среща като гост в Бургас.

Вторият отбор на ЦСКА-София изпадна от Втора лига след загуба като гост на Витоша Бистрица с 1:2 след обрат. Спартак Плевен също изпадна след загуба с 2:4 като гост на дубъла на Лудогорец. Другите изпадащи са Левски Карлово и Банско.

Люпопитен сблъсък се очертава следващия сезон във "В" група, където ЦСКА-София 2 вероятно ще играе срещу ЦСКА 1948. Разбира се, аматьорите на Валентин Илиев не са се класирали. Другото условие е Гриша Ганчев да не спре издръжката на втория отбор, както се чува усилено 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

16008

1

Nik68

27.05 2017 в 19:50

След толкова години болярите отново в елита. След толкова години в А група и прекрасни и незабравим футболисти като Цингов, Лъхчиев, Тр. Иванов, Киряков, Балъков, Емил Димитров, Цанко Цветанов и невероятния Георги Василев. Успехи.
 
X

Да помогнем на украинските деца!