Дунав в Европа! С помощ от училище

OFFNews 30 май 2017 в 22:06 2804 0

Снимка tvn.bg

Дунав в Европа! Цялата енергия на русенско училище отиде за каузата. Утре новакът приема ЦСКА-София и при точка дори ще играе в Лига Европа. 

Треньорът Веселин Великов и трима от футболистите на Дунав – капитанът Диян Димов, вратарят Станислав Антонов и бранителят Михаил Милчев, гостуваха на децата ОУ „Иван Вазов“ в Русе.

Инициативата бе на директора на учебното заведение Теодора Йорданова и се превърна в истински празник. Най-нетърпеливите момичета и момчета посрещнаха гостите още пред училището, а в двора и салона на учебното заведение хлапетата обсадиха Великов, Димов, Антонов и Милчев, съобщи TVN.

Те от своя страна не пропуснаха да обърнат внимание на всеки малчуган. Отговориха на въпросите на най-любопитните и дори поритаха с част от тях. Не липсваха селфита, както и автографи върху тефтери, снимки, плакати, тениски и дори върху футболните обувки на някои от малките футболисти.

„Само можем да се радваме от една такава среща. Това внимание е чест и отговорност за всеки от нас. Донесохме много усмивки на децата, а това е най-важното“, коментираха футболистите, които заедно с треньора подариха на училището топки и фланелка с автографи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови