Дунав изненада Септември в София, станаха ясни битките за оцеляване

OFFNews 27 април 2018 в 20:46 2594 0

Отборът на Дунав Русе победи с 2:0 като гост Септември в последния мач на двата тима от Група “Б” на втората осмица на Първа лига.

Русенци си свършиха работата още преди почивката, когато паднаха и двете попадения. Автори на головете бяха Бирсент Карагарен и Исмаил Иса.

Домакините от София пропуснаха няколко много удобни положения за гол и се примириха с поражението в мач, чийто резултат нямаше значение за класирането им. Дунав от своя страна с този успех изпревари Етър в крайното класиране ще играе срещу Витоша (Бистрица) в първия плейоф за оставане в елита. Втората двойка на баражите пък ще бъде Пирин (Благоевград) - Етър (Велико Търново).

Победителите от двете двойки ще се срещнат един срещу друг, като след двата мача помежду им ще стане ясен отборът, който си гарантира на 100% участие и догодина в елита, както и на този, който ще играе бараж за оставане в майсторската група срещу третия във Втора лига, като към момента това е Локомотив (София).

На загубилите първите срещи също им предстои сблъсък в два епизода един срещу друг. Този, който се окаже за втори път губещ, ще изпадне директно, а победителят ще играе бараж за оцеляване с втория от по-долната група, като към момента това е Ботев (Враца).

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!