Дрогирани левскари крадат анцузи

OFFNews 08 март 2017 в 16:44 2928 1

Привърженици на Левски от Варна и Добрич атакували фенове на ЦСКА-София от Айтос на магистрала "Тракия" и им откраднали анцузите, съобщиха от полицията в Стара Загора.

Инцидентът станал в събота преди дербито от 23-ия кръг. Младежите от Айтос тръгнали към София рано сутринта и около 9,30 часа се уморили от пътя и отбили колата си, за да си починат на километър 200 в посока столицата.

Там обаче били връхлетяни от маскирани лица, които им нанесли побой, откраднали анцузите с пари и документи, а за капак счупили и стъкло на колата им.

Пострадалите са с контузии по главите и крайниците, а един е със счупена ръка.

Полицията е открила злосторниците, като един от тях се оказало, че е карал автомобила дрогиран. Той и още един са пренощували в ареста за 24 часа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12021

1

bls

08.03 2017 в 17:05

"Там обаче били връхлетяни от маскирани лица, които им нанесли побой, откраднали анцузите с пари и документи, а за капак счупили и стъкло на колата им.
Пострадалите са с контузии по главите и крайниците, а един е със счупена ръка.

Полицията е открила злосторниците, като един от тях се оказало, че е карал автомобила дрогиран. Той и още един са пренощували в ареста, но както изглежда ще им се размине по-сериозна санкция."

Последното изречение сериозно противоречи на казаното по-горе - т.е или вие нещо не сте разбрали или ситуацията не е била такава - от казаното по-горе може да се направи извод, че са налице съставите на поне няколко престъпления вкл. грабеж придружен със средна телесна повреда, а наказанието за това е от 5 до 15 г. лишаване от свобода, а ако са били въоръжение от 15 до 20 г. - какво е основанието да твърдите, че ще им се размине по-сериозна санкция?