Дрогба с невероятен гол от 30 метра (видео)

OFFNews 07 август 2017 в 13:59 2543 0

Някои неща очевидно не се променят. Легендата на Челси Дидие Дрогба показа, че класата е вечна с уникално изпълнение на пряк свободен удар.

Нападателят се разписа за своя Финикс Райзинг в мач от втора американска лига срещу ЛА Галакси II. Опитният Дрогба откри резултата с удара си от над 30 метра в 13-та минута.

39-годишният футболист, който е съсобственик в американския клуб, показа класа си с фина част в състезанието "Юнайтед футболна лига" (USL) - второто ниво на Америка.

Попадението дори предизвика похвала от треньора на другия отбор Майк Муньос, който след мача сподели: "Той беше играч от световна класа, мисля, че все пак свършихме добра работа и го неутрализирахме през повечето време.

Очевидно обаче, свободният удар бе от висока класа. Понякога просто трябва да свалите шапки долу при такива изпълнения", сподели

Дрогба отбеляза 157 гола в 341 мача по време на първия си престой в Челси между 2004 и 2012 г. Той помогна на "сините" от Лондон да спечелят три титли от Висшата лига и една от Шампионската лига.

Дрогба се завърна в Челси през сезон 2014-15 и вкара седем пъти в 40 мача, за да им помогне да спечелят отново титлата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови