Домусчиев: Намаляваме бюджета на Лудогорец с 50%

OFFNews 09 юли 2020 в 08:40 2421 0

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев обяви, че целта пред тима за следващия сезон е пробив в групите на Шампионската лига и спечелване на десета титла.

Снощи Лудогорец получи деветата си поредна шампионска титла на България след победа над Левски с 3:0.

Пред камерата на Нова телевизия, на която е собственик, Домусчиев обяви, че клубът е много близо и до финализирането на трансфера на бразилеца Алекс Сантана от Ботафого.

"Всяка титла има своите емоции и е сладка. Тази година станахме доста по-рано шампиони и покрай тази карантина не успяхме да се зарадваме. Искахме Алекс Сантана още преди година, но тогава от Ботафого ни поискаха 3 милиона евро, които ние не можем да си позволим.

Сега обаче заради кризата можем да си позволим да вземем играчи, за които преди само сме мечтаели. Лудогорец също намали с почти 50 процента бюджета си, но това няма да намали амбициите ни. Очаквам да финализираме трансфера на Сантана. Водим преговори и с още няколко играчи по искане на треньора.

Искаме да играем силно на максимално много фронтове - да пробием в групите на Шампионската лига и да станем шампион отново. Освен това се опитваме да подмладим отбора. Задачата пред треньора Павел Върба е да изгради отбор, който да радва нашите фенове с игра и резултати. Сега ни е време да сложим и една звезда на екипите", каза Кирил Домусчиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови