Домусчиев: Момчета, горе главите!

OFFNews 03 август 2017 в 14:22 1694 1

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев все пак остана доволен от играта на "зелените", въпреки отпадането на отбора в 3-ия кръг на квалификациите в Шампионската лига от Апоел Беер Шева.

Тимът спечели с 3:1 втория мач, но тъй като бяха загубили с 0:2 преди седмица в Израел, напуснаха надпреварата заради допуснатия гол в Разград.

Ето какво написа Домусчиев:

"Благодаря на момчетата и треньора за играта и характера, който показаха по време на снощния мач с Апоел! Благодаря и на нашите фенове, които препълниха стадиона и за пореден път подкрепиха Лудогорец във важен двубой!

Късметът и Бог не бяха на наша страна. Не винаги по-добрият отбор продължава напред в Шампионска лига. Нашата цел сега е участие в групите на Лига Европа и силно представяне в шампионата.

Момчета, горе главите! Продължавайте да се раздавате на терена и с подобна игра да радвате окото на любителите на футбола!

Всеки мач оттук нататък, независимо дали от първенство или Лига Европа, е от значение и трябва да го изиграете както реванша с Апоел! Успех, момчета и поздрави на феновете, които ни подкрепиха!!!"

Утре Лудогорец ще участва в жребия за плейофа на Лига Европа, където българският шампион ще бъде сред поставените отбори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови