Днес на световното: Падат още въпросителни, става ясна съдбата на Германия

OFFNews 01 декември 2022 в 10:01 1396 0

Мондиал 2022

Снимка Getty Images

Вълнуваща вечер очаква феновете на Германия

Световното първенство по футбол в Катар продължава с пълна сила. Днес ще се изиграят третите мачове от групи F и Е, които ще дадат отговори кои отбори продължават във фазата на елиминациите. Със сигурност съдбата на Германия вълнува наймного феновете.

Бундестима излиза тази вечер от 21,00 часа в търсене на задължителна победа над Коста Рика в група Е. Германците загубиха от Япония и се добраха до равенство срещу Испания и вървят последни в потока. В същото време Коста Рика има победа над Япония и загуба от Испания и е в по-добра позиция за осминафиналите. В другия мач от групата Испания има нужда само от точка срещу Япония, за да продължи.

Лидерът в група F Хърватия пък излиза срещу Белгия в решителен мач за класиране напред от група F, в която ситуацията е също заплетена. Хърватите са първи в класирането с 4 точки, след като завършиха изненадващо 0:0 в откриващия си двубой срещу Мароко, но впоследствие се развихриха с 4:1 срещу Канада. Белгийците загубиха от Мароко и спечелиха срещу Канада.

Тимът от Северна Африка играе именно срещу канадците в последния кръг и при успех или равенство ще си осигури място в елиминациите.

1.12

Хърватия - Белгия 17:00 DIEMA
Канада - Мароко 17:00 БНТ 1 и БНТ 3
Япония - Испания 21:00 БНТ 1 и БНТ 3
Коста Рика - Германия 21:00 NOVA

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!