Димитър Пенев: Стоичков, Костадинов, Лечков... ЦСКА е добра марка

OFFNews 01 февруари 2019 в 13:01 1380 0

Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев смята, че трансферът на Кирил Десподов в отбора от италианската Серия А - Каляри не е изненада, тъй като "армейците" винаги са правили сериозни продажби в чужбина.

Легендата коментира и награждаването на най-добрите спортисти на "червените" за 2018 година, като именно 22-годишният нападател на столичани бе отличен като номер 1.

"Получи се хубаво тържество. Такива спортни клубове като нашия са десетина по целия свят. Говоря за цялостния принос - дали сме редица големи футболисти и стотици спортисти на най-високо ниво, олимпийски, световни, европейски шампиони.

Трансферът на Десподов не е изненада, защото винаги е имало сериозни продажби от страна на ЦСКА. Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков... ЦСКА е добра марка. Всеки знае, че се работи добре в клуба.

ЦСКА спомага за професионалното лице на българския спорт и футбол. ЦСКА продължава да прави сериозни сделки в последните години. Желая здраве на Десподов, а и сега на ръководството ще му е по-спокойно, тъй като има много задачи.

Нека Десподов да се нагласи бързо към обстановката в Италия. Трябва да има голяма лична дисциплина, а да спазва и наредбите на самото дружество, на президента, на треньора. Той тези неща ги знае много добре.

Беше професионалист в ЦСКА, сега ще е два пъти повече професионалист. Трябва да се доказва и да защитава себе си", каза Пенев, цитиран от "Тема спорт".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови