Деца до 14 г. само с придружител на мача Хебър срещу Локомотив-Пловдив в Пазарджик

Диана Варникова 24 август 2023 в 15:26 911 0

Стадионът „Георги Бенковски“ в Пазарджик

Снимка Диана Варникова

Стадионът „Георги Бенковски“ в Пазарджик

Децата до 14 години ще влизат задължително с пълнолетен придружител и попълнена декларация за футболната среща между „Хебър“-Пазарджик и „Локомотив“–Пловдив, която ще се играе утре на стадион „Георги Бенковски“ в Пазарджик от 21,15 ч. Изискването постави пазарджишката полиция.

В деня на футболната среща касите за продажба на билети ще бъдат отворени в 17 ч. Една от тях ще е изнесена до входа на сектора за гости и ще обслужва само привържениците на гостуващия отбор.

Входовете на стадиона ще бъдат отворени в 19 часа. Преди да бъдат допуснати вътре, зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени или опасни предмети. Няма да се допуска и вкарването на пластмасови бутилки с вода.

"Съветваме всички граждани да не чакат последния момент, а да бъдат по-рано на стадиона, тъй като проверките на полицейските органи ще бъдат щателни и влизането ще е по-бавно от обикновено. Зрителите да носят със себе си документи за самоличност", предупреждават органите на реда.

На изхода от Пазарджик (от района на затвора) по посока магистрала „Тракия” и в двете посоки няма да се допуска паркиране на автомобили на фенове и привърженици на отбора домакин. Там ще могат да паркират само автомобили и автобуси с привърженици на "Локомотив"-Пловдив.

Предвидени са и места за паркиране на феновете на домакините. С най-големия капацитет сред тях е паркингът пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов”. За паркиране може да се използват и съседните улици, в това число и самата улица „Стоян Ангелов”, по цялото протежение на платното по посока към кръстовището с бул. „Георги Бенковски”.

Полицията апелира към зрителите, които живеят в Пазарджик, да дойдат на стадион „Георги Бенковски” без автомобили, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти, затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение поради множество паркирани коли.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик , в това число жандармерия от ЗЖУ-Пловдив и София, екипи на „Специализирани полицейски сили” от ОДМВР-Пловдив и СДВР. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки