Делио Роси изостави Левски до двубоя с Лудогорец

OFFNews 27 август 2017 в 12:26 2817 0

Треньорът на Левски Делио Роси няма да бъде в София преди мача с Лудогорец на 6 септември. Това съобщи лично бившият треньор на Лацио.

"Аз ще подготвя мача и ще бъда на него. Но тренировките ще бъдат водени от моите помощници, защото имам семеен проблем, по-точно казано семеен ангажимент", допълни 57-годишният специалист.

В неделя "сините" ще направят възстановителна тренировка след победата с 4:0 над Славия, след което отборът ще се събере на тренировка в сряда следобед.

Роси ще се върне в Рим, като ще остане на Апенините преди мача с "орлите", който е отложен сблъсък от първия кръг на първенството.

Вчера Левски продължи перфектната си серия и в най-старото столично дерби срази с 4:0 Славия. "Сините" вкараха по два гола в двете части, а Жорди Гомес отбеляза първите си попадения с екипа на Левски.

Капитанът и вратар на Левски Божидар Митрев играеше своя мач номер 100 в елита и успя да се поздрави на юбилея със суха мрежа. Третата поредна победа на Левски изпрати тима на четвърто място, като столичани са с равен брой точки с третия Лудогорец.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !