Де Хеа продължава да се дърпа за новия договор

OFFNews 27 февруари 2019 в 12:38 1161 0

Усилията на ръководството на Манчестър Юнайтед в последната година може да се окажат напразни. Шефовете на "Червените дяволи" преговарят с агента на вратаря си Давид де Хеа - Жорже Мендеш, но преговорите са на път да пропаднат.

Причината е, че Мендеш е дал индикации за отклоняване на последното предложение от Юнайтед, което възлиза на 350000 паунда на седмица, които щяха да направят испанеца най-скъпоплатения вратар в света и вторият играч с най-възнаграждение в клуба и Англия. Повече от него щеше да прибира единствено Алексис Санчес, който получава по 400000 паунда седмично.

Мендеш и Де Хеа бяха съгласни с условията в началото, но сега са поискали допълнителни бонуси, съобщава "Evening Standard". Този ход е предприет, тъй като сегашният договор на вратаря изтича през юни 2020 година, и това ги поставя в много изгодна позиция, твърдят от английския таблоид.

Реши ли да си тръгне след края му, испанецът ще си уреди още по-добри условия, тъй като бъдещият му клуб ще спести от трансферна сума. За сега се смята, че от ПСЖ мътят водата на английските си колеги, тъй като Джанлуиджи Буфон планира да спре с футбол през 2020, а те ще търсят негов заместник, който да отговаря на класата му. От френския клуб не смятат, че Алфонс Ареола ще успее да запълни празнината от Буфон и са готови да изкушат стража на Манчестър и националния отбор на Испания.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !

 
X

Да помогнем на украинските деца!