Ексклузивно Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог в студиото на OFFNews (видео)

Дани Алвеш останал неразбран в Ювентус

OFFNews 06 август 2017 в 08:40 1349 0

Бившият защитник на Ювентус Даниел Алвеш за пореден път говори за престоя си в Торино. Бразилецът, който през лятото бе продаден на Пари Сен Жермен, заяви, че в Ювентус така и не са разбрали неговия стил на игра и това е една от причините той да си тръгне след само един сезон с екипа на "бианконерите".

"Аз съм футболист, който обича често да играе с топката. Като че ли в Ювентус така и не разбраха моя стил на игра. Не бях щастлив там и затова реших да си потърся нов отбор. Въпреки това съм много благодарен на Юве", заяви Алвеш, цитиран от Спортал.

Междувременно треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри заяви, че не е притеснен от загубата с 0:2 от Тотнъм в последната контрола от предсезонната подготовка на тима.

Това бе общо трета загуба от всички мачове на "бианконерите" през лятото, а най-притеснителното е, че в нито една проверка тимът не успя да запази "суха" мрежа, като наставникът обърна внимание на този проблем.

"Не съм притеснен. Работихме здраво през последните няколко седмици и направихме някои добри неща. Истина е, че подобни загуби болят, но трябва да извлечем позитивите от тях. Трябва да бъдем по-внимателни в защита. Нужно е още работа в това отношение, защото първенството на Италия винаги се печели от отбора с най-добра отбрана.

Иначе отборът е добре. Подобрихме физическото си състояние. Това бе първи мач като титуляр за Дъглас Коща. Той игра добре до смяната си и има също толкова вина за загубата, колкото всеки друг от футболистите ни", заяви Алегри.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews