Далич остава начело на Хърватия

OFFNews 10 август 2018 в 12:32 1336 0

Селекционерът на Хърватия Златко Далич ще продължи работата си начело на "ватрените", съобщиха официално от местната футболна федерация.

В четвъртък Далич е провел финални разговори с президента на централата Давор Шукер и двамата са си стиснали ръцете за нов договор. Треньорът направи фурор на Мондиал 2018, като изведе силния тим на хърватите до финала, загубен от Франция.

"Разговаряхме по всички въпроси. Благодаря на Давор за разбирането на всичките ми претенции относно нещата, които считам за неправилни. Смятам, че изгладихме противоречията и чакам с нетърпение новите предизвикателства", коментира Далич.

"Беше приятно да си спомним великите моменти от световното, сребърните медали са доказателство за добрата работа. Поговорихме си открито какво трябва да се направи, за да задържим нивото и в бъдеще", допълва Шукер.

Официалното решение за новия договор на Далич предстои да бъде взето от Изпълкома на федерацията през следващата седмица. Далич пое хърватите пред октомври м.г. и стана приятната треньорска изненада на Мондиал 2018.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови