Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Челси изпусна Ливърпул, преследвачите с гафове (видео)

Ивайло Йолчев 01 февруари 2017 в 00:11 2804 0

Челси завърши 1:1 като гост на Ливърпул, но продължава да държи стабилно върха в Англия. Давид Луис откри от фаул за "сините", а Джорджано Вайналдум изравни с глава за домакините.

Лондончани изпуснаха дузпа 15 минути преди края. Тогава Диего Коста падна в пеналта и съдията даде дузпа. Нарушение имаше, макар нападателят на гостите да се хвърли като шаран. Коста хвана топката и би, но вратарят Миньоле спаси.

Така белгиецът изкупи частично вината си за гола на Давид Луис. Бразилецът изпълни фаула, докато вратарят си бъркаше в носа, а играчите на стената още се чудеха какво става.

Въпреки равенството в Челси трябва да черпят тази вечер. Преследвачът Арсенал направи чудовищна дивотия, като падна 1:2 от Уотфорд у дома. Арсен Венгер ще спечели следващата си титла, когато остане сам в първенството, но пак не е сигурно.

Тотнъм също се издъни. "Шпорите" завършиха" 0:0 като гост на изпадащия Съндърланд. Така Челси събра 56 точки. Тотнъм и Арсенал имат по 47, а Ливърпул 46. С мач по-малко са Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед, които имат съответно 43 и 41.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!