Новата ни анкета: Ливърпул или Челси?

OFFNews 31 януари 2017 в 18:36 3614 0

Ще се прости ли Ливърпул с мечтите за титла? На 99%, ако тази вечер не успее да победи Челси в дербито на кръга. Новата ни анкета е свързана с резултата от битката на "Анфийлд Роуд". "Червените" от града на Бийтълс или "сините" от Лондон? Гласувайте.  Анкетата е в дясната част на сайта.

Сред 22 кръга Челси води убедително с 55 точки пред втория Арсенал (47). До шестото място е гъсто: следват Тотнъм с 46, Ливърпул - 45, Манчестър Сити - 43 и Манчестър Юнайтед 41. Така че загуба на Ливърпул ще изпари и без това нищожните шансове за титла.

Добрата новина за тима на Юрген Клоп, който е в ужасна серия през януари, че Мане може да играе в днешния мач. Ливърпул го върна на Острова с частен самолет, след като Сенегал отпадна от Купата на Африка. Клайн обаче все още е аут заради травма в ребрата.

Антонио Конте даде почивка на почти всички титуляри за ФА Къп срещу Брентфорд. Мениджърът на Челси е щастливец, няма проблеми с контузени играчи. Аут е Бранислав Иванович, който замина за Санкт Петербург, за да подпише със Зенит.

Това ще бъде и 70-ото дерби между тези два тима в ерата на Висшата лига, а Челси е без загуба при последните си четири визити на "Анфийлд". Шоуто започва в 22,00 ч. българско време, насладете му се.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови