Челси анонсира мач от Шампионската лига с пародия на кирилица

OFFNews 08 декември 2020 в 13:48 2121 0

Лондонският Челси анонсира днешния мач от последния кръг в груповата фаза на Шампионската лига срещу руския Краснодар с пародийно съобщение в Инстаграм. Някои от буквите в изписването на двата клуба бяха сменени с такива от кирилицата, за да изглежда като изписано на руски. Латинското А беше заменено с Д, R с Я, N с И, а В на Б.

Двубоят от група е от 22,00 часа на "Стамфорд Бридж". Краснодар си осигури участие в Лига Европа напролет, а Челси ще финишира пръв без оглед на днешния резултат. В другия мач от групата испанския Севиля ще играе с аутсайдера в потока Рен.

Друг интересен мач от днешната програма е гостуването на Манчестър Юнайтед на РБ Лайпциг от група Н. Дори точка ще е достатъчна на Юнайтед да продължи напред, докато германците се нуждаят от задължителна победа. В другия мач от групата Пари Сен Жермен ще е домакин на Истанбул Башакшехир.

Финалистът от последното издание на турнира е с 9 точки, колкото имат и Юнайтед и РБ Лайпциг, а при успех на "Парк де Пренс" ще се класира за осминафиналите, независимо от изхода на двубоя в Манчестър.

В група "G" предстои дерби между Барселона и Ювентус. То ще реши съдбата на първото място, заемано от каталунците, които са единственият отбор с пълен актив от пет победи. Интересен ще е и дуелът между мегазвездите Лионел Меси и Кристиано Роналдо, които се очаква да са титуляри. В Киев местният Динамо излиза срещу Ференцварош в битка за третото място и продължаване в Лига Европа.

В група "F" сигурен осминафиналист е само Борусия (Дортмунд). "Жълто-черните" ще гостуват на руския Зенит, който пък няма шансове дори за третата позиция. Второто място ще си оспорват Лацио и Брюж.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови