Чакат Бизона на ''Герена''

OFFNews 28 декември 2019 в 12:46 2279 0

Столичният Левски проявява сериозен интерес към нападателя на ФКСБ Харлем Гнохере, съобщава телевизия "Романия". "Сините" са един от двата отбора, които са заявили своето желание да привлекат 31-годишния футболист през зимния трансферен прозорец. Гнохере има договор с ФКСБ, което означава, че Левски ще трябва да плати трансферна сума за играча, която се оценява на около един милион евро.

Нападателят попада в полезрението и на отбор от Близкия Изток. Желанието на футболиста е да продължи да играе в Европа, така че шансове на Левски да го привлече не изглеждат никак малки на този етап.

Президентът на ФКСБ Джиджи Бекали вече обяви, че Гнохере се продава и клубът задължително ще се опита да реализира финансови постъпления от негов трансфер в следващите седмици.

Харлем Гнохере пристигна във ФКСБ през януари 2017 година, когато Джиджи Бекали плати 250 хиляди евро на Динамо (Букурещ).

Любопитна подробност е, че Гнохере беше свързван с трансфер в Лудогорец през миналото лято, като тогава нападателят беше оценен на внушителните 3 милиона евро.

Гнохере е известен с прякора Бизона. Той е много здрав физически и е висок 1.83 метра.

Преди две години Гнохере отново беше спряган за трансфер в Левски, но такъв в крайна сметка не бе реализиран. Харлем Гнохере има 87 мача за ФКСБ, в които е реализирал 41 гола.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови