Ботев Враца и Арда не се победиха

OFFNews 11 септември 2020 в 21:30 2510 0

Отборите на Ботев (Враца) и Арда завършиха 0:0 в първия двубой от петия кръг на Първа лига.

Гостите от Кърджали трябва да са доволни от точката, тъй като почти цяло полувреме те играха с човек по-малко, тъй като капитанът Пламен Крумов беше изгонен заради втори жълт картон. Арда продължава да няма загуба от началото на сезона.

"През първото полувреме не седяхме добре на терена, имахме колебания в много фази на терена. Аз оценявам точката като необходима, но грозна. През втората част играхме напълно хаотично, опитвахме се да действаме индивидуално и не се получаваше. Заиграхме, както искахме, едва може би в последните 10-15 минути.

Ние играем срещу всеки един отбор за победа. Мисля, че не може да делим отборите на две черги. Разбира се, трябва да вложим необходимата мисъл в играта ни, но идеята винаги е била такава. Все пак обаче не бива да забравяме какъв отбор сме и да се мислим за някакъв фаворит. С такова мислене не ни чака нищо добро", коментира треньорът на врачани Антони Здравков - Сухия.

"През първата част стояхме добре на терена. Имахме добри атаки, но тази необмислена постъпка в началото на втората част промени концепцията ни. Имахме след това две възможности, но за жалост не успяхме да намерим рамката. Не можем да гадаем дали при 11 срещу 11 щяхме да победим, но при всички положения щяхме да имаме повече атаки.

Точката е реална и заслужена, защото нещата се пообъркаха. С нови хора бяхме в защита, тепърва ще работим в защита, отпред създаваме ситуации. Работим и в двете фази, продължаваме. Имаме конкуренция на всички постове", каза от своя страна наставникът на Арда Николай Киров - Белия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови