Ботев избра роден национал за върха на атаката

OFFNews 15 юли 2017 в 14:22 1595 0

Снимка Facebook

Ботев Пловдив е на път да сложи край на сагата с търсенето на нов централен нападател. Очаква се съвсем скоро с договор да приключат преговорите между "жълто-черните" и бившият национал Димитър Рангелов, пише "Меридиан Мач".

Треньорът Николай Киров държи новото попълнение в атаката да е българин и бе категоричен, че ще чака, колкото трябва, за да вземе подходящият човек.

34-годишният Рангелов, който разтрогна с носителя на Купата на Турция Коняспор, е подходил сериозно към проекта, който развиват "жълто-черните" и е готов да помогне с опита си на тима.

Припомняме, че Ботев (Пловдив) бе наказан от УЕФА със затваряне на 4 блока от Сектор "В" на стадион "Лазур". Наказанието е наложено заради скандирания от страна на привържениците на Ботев по време на мача с Партизани и ще важи за срещата - реванш с Бейтар на 20 юли.

Санкцията означава, че футболистите на Николай Киров ще бъдат лишени от подкрепата на около 3000 свои поддръжници. Четирите централни блока, които ще останат празни, ще бъдат покрити с антирасистки банери.

Така на Ботев ще му се наложи да изиграе два поредни мача без да може да разчита на пълната мощ на своята публика, след като неделният двубой с Пирин от 1-вия кръг на новия сезон в Първа лига, ще се играе пред празни трибуни, също поради наложено наказание.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови