Бой в Ювентус, Бонучи налита на треньора

OFFNews 24 февруари 2017 в 13:45 2381 0

Бой в съблекалнята е на път да вгорчи иначе перфектния дотук сезон на Ювентус. Конфликтът между треньора Алегри и звездата Леонардо Бонучи не е чисто словесен, написаха на Апенините.

Двамата се скараха при победата 4:1 над Палермо, като се напсуваха. Оказа се, че са си налетели в съблекалнята. Другите играчи едва ги спрели. 

Според La Repubblica спецът е заплашил ръководството с оставка, ако бранителят не бъде отстранен. Алегри е бесен, тъй като все още не е получил извинение от Бонучи. Спецът е готов да напусне веднага по средата на сезона! Юве е почти сигурен шампион. Върви отлично и в Европа, където победи 2:0 като гост Порто в първия осминафинал от ШЛ. Бонучи беше изваден от състава в Португалия.

Сред спряганите имена за нов треньор на Ювентус са Пауло Соуса (Фиорентина), Еузебио ди Франческо (Сасуоло), Леонардо Жардим (Монако), Масимо Карера (Спартак Москва) и Диего Симеоне (Атлетико Мадрид).

Според английските медии пък Манчестър Сити и Челси са възобновили интереса си към Бонучи и ще направят оферти за него през летния трансферен прозорец. Алегри също няма да остане без работа. Името му се споменава за заместник на Арсен Венгер в Арсенал.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!