Бой до кръв на студентски футболен мач между чеченци и руснаци

OFFNews 13 април 2017 в 18:50 3575 0

Невиждано меле спретнаха чеченски футболисти по време на мач от руската Национална студентска футболна лига. Скандалната случка става в 73-ата минута на срещата между отборите на Уралския федерален университет от Екатеринбург и Чеченския държавен университет от Грозни при резултат 1:1.

На терена  възниква някакъв спор, който чеченците решават с юмруци. Няколко футболисти от Екатеринбург са пострадали, но най-силно е бил наранен студентът Александър Тарасов, който напуска терена с окървавено лице и след това е приет в болница.

Той е със счупен нос и мозъчно сътресение, а освен това има и синини по цялото тяло. Именно след негова намеса възниква скандала. Той спира чеченски нападател, който след това го настъпва.

Руснакът не му остава длъжен и всичко прераства в масов бой, в който се включват резервите на чеченския отбор, а вратарят прекосява цялото поле, за да не изпусне мелето. Полицията не задържа никого от чеченците, но е взела показанията на пострадалите. От тима от Екатеринбург ще настояват за отстраняването на чеченските студенти от първенството.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови