Благоевград празнува бягството на треньора, вдига бунт срещу шефовете на Пирин

OFFNews 09 януари 2017 в 17:30 4219 0

Феновете на Пирин се зарадваха бурно на дезертьорството на треньора Стефан Генов, който отиде помощник в ЦСКА-София. Чечо не предупреди никого в Благоевград, че напуска. Това хич обаче дойде дюшеш на агитката, която не го обича.

Днес обаче тарторите ще посетят първата тренировка, за да поискат оставката и на ръководството в лицето на изпълнителния шеф Венко Попов, научи OFFNews. Недоволството срещу него тръгна веднага след махането на треньора Наджи Шенсой.

Агитката на Пирин си иска друг любимец - Костадин Ангелов. Той обаче заяви през медията ни, че има ангажимент към Витоша Бистрица и няма никакво намерение да напуска. "Работя върху селекцията, вече взехме нападателя Стефан Христов - Келнера от Спартак Плевен", сподели Ангелов.

Така до утре в Пирин трябва да измислят нов треньор, като вероятно помощниците ще водят временно тима, докато се намери подходящ човек.

Ето какво мислят феновете по благоевградските форуми:


"Чудесна новина! Да взима Тасев и Благов с него и да заминават!".
"Супер новина".
"Браво! Нещо хубаво да се случи на Пиринката в последно време. Сега, ако и Венко са махне, всичко ще се нареди".
"Този е е..и мишока....Предател".

"Поредното доказателство, че не трябва да се разчита на наемници, а на местни кадри!"

"Трябва само доказани пиринци. Треньор Васко Петров, Михтарски, Добри Митов или Стефан Гошев. Може да не са най-големите стратези, но няма да ни предадат така лесно".

"За треньор ни го натресе Стоичков чрез Иво Андонов. Сега е решил да си го вземе в Литекс-Етрополе-София. Измислен треньор в измислен отбор. Най-големите измами на Балканите са, че в Македония живея македонци и че има ЦСКА. Ако иска да е наследник, нека си плати дълговете към държава, треньори и футболисти".

"Сложете сега треньор Иво Кучката (б.а. бизнесменът Иво Благов) и без това той командва без да дава лични пари, а с пари на общината се прави на велик".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови