Битката за Тракия завърши без победител

OFFNews 13 август 2017 в 20:56 1276 0

Отборите на Берое и Ботев на успяха да излъчат победител в Битката за Тракия от петия кръг на Първа лига, която логично завърши при резултат 1:1, след като двата тима си разделиха по едно полувреме.

В началото домакините бяха по-активният тим, но след почивката гостите взеха инициативата. Дебют за старозагорци направи най-резултатният активен голмайстор в родния шампионат - Мартин Камбуров. Нападателят се появи в игра през втората част, но не успя да помогне за успеха на беройци.

Домакините откриха резултата в 16-ата минута на мача. След една многоходова атака Мартин Райнов намери Педро Еуженио, който със силен удар по земя вкара за 1:0.

В началото на втората част обаче Ботев изравни. Груба грешка на Георги Динков подари топката на Тодор Неделев сам срещу вратаря и звездата на "канарчетата" се възползва за 1:1.

Така играчите на Александър Томаш останаха непобедени и имат четири равенства и една победа, което им отрежда четвърто място със седем точки. Ботев от своя страна е с четири на 12-а позиция. Канарчетата” обаче са с мач по-малко.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови