БФС одруса Левски за баража с Верея

OFFNews 23 юни 2017 в 14:15 1338 0

Дисциплинарната комисия на БФС санкционира Левски с глоба в размер на 7300 лева. Причина за това са инцидентите по време на баража за участие в Лига Европа срещу Верея, в който "сините" победиха драматично старозагорци с 10:9 след изпъленение на дузпи.

За предстоящата среща на тима от "Герена" със Сутиеска Никшич пък ще бъде затворен Сектор Б. Сред санкционираните е и изпадналия във Втора лига отбор на Нефтохимик.

Глоба отнесе и доскорошният състезател на "сините" Мехди Бурабия, който премина в турския Коняспор, ще започне новия си период с наказание от 2 мача лишаване от права. Футболистът беше глобен от БФС с 2800 лв.

По-рано днес стана ясно, че с парите от продажбите на Божидар Краев и Бурабия в Левски са се амбицирали сериозно да подсилят състава си.

След контролата с Черно море треньорът Николай Митов обяви, че вече чака 2 нови халфа. За позицията в средата на терена се водят разговори с Франсиско Жуниор от Стрьмсгодсет, играч от Лига 2 на Франция, както и с Владимир Гаджев. Двама от тях се очаква скоро да се присъединят към тима.

Днес Левски ще изиграе контролна среща Радник (Сурдулица), която няма да бъде излъчвана пряко в клубния канал, както и няма да бъдат допускани камери на други медии.

След двубоя журналистите ще имат възможност да разговарят с треньора Николай Митов. Двата тима се изправят един срещу друг на терена в Спортен комплекс "Правец" днес, от 18:30 часа.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови