Бербатов се ядоса на атаката от "Животните"

"Кога ще се напише нещо вярно или проверено!!! Или и аз трябва да пускам декларации, нали те са модерни сега..", пише той

OFFNews 03 юли 2017 в 16:43 2403 0

Спортният директор на Берое - Валентин Грудев обяви пред Novsport.com, че към този момент Димитър Бербатов само поддържа форма с тима на старозагорци и че ако нападателят подпише със заралии, това ще бъде обявено в официалния сайт на клуба.

"Ще го кажа по следния начин. Когато има нещо конкретно, тогава то ще бъде публикувано в официалния сайт на отбора. Новините около Берое се обявяват именно в него, а не по вестниците.

Не знам някой отбор да не иска да има играч като Бербатов в състава си. Не искам обаче да коментирам това, което се пише по пресата. Той е добър приятел с нашето треньорско ръководство и се подготвя с нас. Това е", каза Грудев.

Както е известно, наскоро се появи информация, че има оферта от старозагорци за нападателя и той вероятно ще я приеме, като ще остане в тима до зимата.

Основна роля за спекулациите около Бербо да облече екипа на Берое е фактът, че треньорският щаб е съставен от най-близките му приятели - Александър Томаш, Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, с които той игра в ЦСКА в края на миналия век.

Самият Митко пък попита чрез официалния си профил във Фейсбук дали трябва да пуска декларации, които в момента са модерни.

Поводът за поста му е днешната декларация от страна на фенове на ЦСКА, които изразиха недоволството си относно това, че той ще облече екипа на Берое. 

Ето какво написа той:

"Кога ще се напише нещо вярно или проверено!!! Или и аз трябва да пускам декларации, нали те са модерни сега... Не, по-добрият вариант е утре да се прочете интервюто, което съм дал, за да няма объркани и после извиняващи се!".

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови