Бербатов разкритикува трансферната политика на Юнайтед, била глупава

OFFNews 05 февруари 2020 в 13:47 1324 0

Бившият национал Димитър Бербатов смята, че Манчестър Юнайтед не трябва да разчита единствено на новото попълнение Бруно Фернандеш, а трябва да купи още играчи.

Португалецът се перисъедини към "червените дяволи" за 68 милиона паунда от Спортинг Лисабон миналата седмица и още в първия си мач срещу Уулвърхемптън в събота показа, че е качествен футболист. 

Все пак срещата от 25-ия кръг на английската Всиша лига завърши при нулево равенство, което е ясен знак, че към момента Юнайтед се нуждае от още качествени нови попълнения.

"Надявам се, че Фернандеш ще се отрази положително на отбора. Бруно е голямо попълнение и Юнайтед плати много пари за него, но да се разчита само на един човек да обърне нещата, ги прави трудни.

Бих искал да не съм прав и искам той да се представи добре, но е глупаво да се разчита само на него. Като цяло трансферът е положителен знак.

Надявам се той да стане причина други големи имена да се замислят за това да дойдат на "Олд Трафорд", защото привличането на един играч е добра първа стъпка, но имат нужда от още няколко", каза Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови