Белчев: Работи се по селекцията, имайте още малко търпение

OFFNews 12 юни 2017 в 16:53 1535 0

Tреньорът на ЦСКА-София Стамен Белчев сподели пред клубния сайт, че в петък се очакват първите нови попълнения на тима и дотогава ще бъде събрана и групата от футболисти, които ще пътуват за лагера в Австрия.

"До края на седмицата ще тренираме в София и в събота заминаваме за Австрия. Работи се по селекцията, имайте още малко търпение. До края на седмицата се надявам, че ще бъдат оповестени първите нови футболисти.

За постове още не е коректно да коментираме. До края на седмицата трябва да се съберем целия отбор. Пуснах националите до петък. Също Стойчо Атанасов, Тонислав Йорданов и Ангел Лясков. До петък трябва всички да се присъединят.

Нека феновете имат малко търпение. Засега няма нищо ново. Надявам се четвъртък, петък може би да има открита тренировка. Тепърва ще преценим как ще продължава подготовката, защото още не знаем дали ще участваме в Лига Европа или не.

Съобразяваме се с това и не избързваме с плановете. Нека да изчакаме последното решение дали ще участваме или не и спрямо това ще направим програмата", каза специалистът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови