Барселона привлече 9-годишния Гого от Славия

OFFNews 05 август 2017 в 17:15 2505 0

Снимка Проспорт

Барселона привлече талантливия нападател на Славия Георги Ангелов. Новината е на "Проспорт". Гого бе мечта на всички школи с претенции у нас, но след двуседмични тестове в каталунската столица бе утвърден и от 12 септември стартира в академията на великия клуб.

Гого е зодия Овен, роден на 28 март 2008 г. През последните две години бе дежурен голмайстор или най-добър нападател на турнирите, в които участваше, уточнява сайтът.

Любопитен факт е, че той не е от спортно семейство. Неговият баща доктор Александър Ангелов е един от най-уважаваните очни лекари. Заедно със своята съпруга - доктор Венелина Милева, създадоха изключително авторитетната клиника "Ресбиомед" в София.

Гого има по-голяма сестра Александра. Заради огромния талант на малкия нападател семейството ще се наложи да фокусира усилия и да партнира с Барселона в неговото израстване чрез специална програма.

Това е второто голямо признание това лято за работата в школата на Славия. "Белите" продадоха младежкия национал Петко Христов във Фиорентина преди 20 дни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !