Барселона започва отчаяни преговори с Ливърпул за Коутиньо

OFFNews 25 юли 2017 в 13:02 1580 0

Представители на Барселона вече са в Лондон, където се очаква да преговарят с ръководството на Ливърпул за звездата на тима Филипе Коутиньо, пишат каталунските медии.

По този начин се потвърждават информациите на други издания, че испанския гранд няма да се откаже лесно от бразилеца и ще стори всичко по силите си, за да го вземе.

Основната причина за тези действия е, че тази вечер ръководствата на Барса и Пари Сен Жермен свикват извънредни пресконференции, на които най-вероятно ще бъде обявена сделката за Неймар. Срещата на ПСЖ с медиите е днес следобед в Маями от 17:00 часа местно време, което е 23:00 часа вечерта във Франция.

Интересът на испанския гранд към плеймейкъра на Ливърпул не е от вчера, а по-рано този месец от "Анфийлд" отхвърлиха оферта на стойност 72 млн. паунда.

Мениджърът на английския тим Юрген Клоп бе категоричен, че Коутиньо не се продава на каквато и да е цена. В Испания обаче твърдят, че ново предложение от порядъка на 100 млн. евро няма как да бъде отказано от страна на мърсисайдци.

Очаква се Барселона да прибере колосалните 222 млн. евро за звездата си Неймар, а от клуба виждат в Коутиньо идеалния негов заместник.

Вестник "Mundo Deportivo" пък допълня, че наред с Коутиньо, Барселона няма да се откаже и от Паулиньо, който е в китайския Гуанжоу Евъргранде.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Поръчаното от СССР Септемврийско въстание. Лекция на проф. Вили Лилков