Барса покори Ел Класико, каталунците разгромиха Реал Мадрид

OFFNews 28 октомври 2018 в 19:12 2098 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

Барселона нанесе сереиозен удар по Реал Мадрид, след като стигна до победа с 5:1 в двубой от 10-ия кръг на испанската Ла Лига, игран на стадион "Камп Ноу".

Двата отбора показаха защо това е най-гледаното дерби в света, създавайки редица опасни и атраткивни ситуации. Футболистите на треньора Ернесто Валверде тотално доминираха през първото полувреме и поведоха с 2:0, благодарение на Филипе Коутиньо и Луис Суарес от дузпа.

През втората част треньорът Хулен Лопетеги предприе интересна тактическа промяна, заменяйки Рафаел Варан с Лукас Васкес. Така "белия балет" заигра с трима защитника и това даде резултат, след като Марсело върна едно попадение.

Суарес обаче оформи своя хеттрик в мача разписвайки се на два пъти и уби надеждите на гостите. В края на срещата Артуро Видал отбеляза деботното си попадение с екипа на каталунците и оформи крайния резултат.

Така Барса продължава да е на върха на класирането с актив от 21 точки, с 2 повече от Атлетико Мадрид. Реал продължава ужасяващата си серия и вече има 5 мача без победа в Ла Лига. "Белия балет" се намира на 9-ото място с 14 пункта.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови