Барса отупа Интер без Меси, Ливърпул и Боруся громят

OFFNews 25 октомври 2018 в 00:05 1818 0

Снимка Facebook: FC Barcelona

Барселона стигна до безпроблемна победа над Интер с 2:0 в двубой от Група В на Шампионската лига, игран на стадион "Камп Ноу".

Двата отбора спретнаха зрелищен мач, който бе изпълнен с интересни положения пред двете врати. Все пак футболистите на треньора Ернесто Валверде стояха по-добре на терена, въпреки отсъствието на контузената суперзвезда Лионел Меси, и заслужено се поздравиха с успеха след голове на Рафиня (32) и Жорди Алба (83).

Така Барса дръпна на първото място в класирането на групата си с пълен актив от точки след първите три мача. Интер остава на второто място с 6. Тотнъм и ПСВ, които по-рано тази вечер завършиха наравно 1:1 са съответно 3-и и 4-и с по една.

В друг интересен мач тази вечер Борусия Дортмунд прегази с 4:0 Атлетико Мадрид в Германия и записа трета поредна победа в Група А.

Така "жълто-черните" са с пълен актив от 9 точки, на второ място са испанците с шест, на последните две места са Брюж и Монако с по една точка. Головете за Борусия забиха Аксел Витсел (38), Рафаел Герейро (73), Санчо (84) и Рафаел Герейро (89).

Ливърпул пък разгроми състава на Цървена звезда в мач от Група С. Битката на митичния стадион "Анфийлд" завърши с успех за домакините с категоричното 4:0.

Точни в тяхна полза бяха Фирмино, Мане и Салах, като последният се разписа на два пъти и по този начин категорично сложи край на головата си "суша" във всички турнири, след като го постигна и на английска земя, в мач от Висшата лига.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови