Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Барса и Меси сядат на масата за преговори

OFFNews 23 юли 2019 в 10:51 1498 0

Снимка Instagram: Leo Messi

Ръководството на Барселона ще започне преговори за нов договор със суперзвездата на тима Лионел Меси, съобщава спорнитят медиен гигант "ESPN".

Настоящото споразумение между аржентинската легенда и каталунците изтича през лятото на 2021 година, като има опция за удължаване с още един сезон.

Желанието на президента на клуба Хосеп Мария Бартомеу е да поднови договора на Меси преди изтичането на мандата му именно през 2021 година. В момента Меси е на 32 години.

Meждувременно друг футболист на Барса - Иван Ракитич отбеляза, че иска да остане в каталунския клуб, но не изключва и други възможности за бъдещето си.

"Винаги съм виждал името си в медиите всяка година, след като се преместих в Барселона. Всеки трансферен прозорец е едно и също. Говорих с ръководството на клуба и с Валверде, и искам да остана тук, клубът има същите планове.

Въз основа на това се гордея, когато други клубове се интересуват от мен. Това означава, че си върша работата добре", заяви Ракитич пред "AS". Миналия сезон Ракитич игра в 54 мача във всички турнири, вкара 5 гола и направи 10 асистенции.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!