Бадема идва в ЦСКА 1948, ако не подпише с провинциален гранд

OFFNews Последна промяна на 14 юли 2017 в 18:11 2005 0

Снимка Спортал

Емил Гъргоров, най-добрият плеймейкър на България от времето на Краси Балъков насам, е на една ръка разстояние от ЦСКА 1948. Бадема ще подсили тима на своя приятел Валентин Илиев във "В" група, но при едно условие. Бадема изчаква край на преговорите с елитен тим.

Не става въпрос за Септември, където Гъргоров се готви. Юношата на Локо Сф е в разговори с един от провинциалните грандове, разбра OFFNews.

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов даде да се разбере, че  очаква Гъргоров по време на представянето на новите попълнения Костадин Хазуров и Милен Кикарин. 

„Много съм щастлив, че се завръщам за трети път ЦСКА. От няколко дни тренирам с отбора и съм много впечатлен от всичко – тренировъчен процес, условия, спортно-технически щаб. Искам да помагам на младите футболисти да се развиват и с общи усилия да постигнем поставените цели.

Щом съм тук, значи това е моето място. Само един разговор с треньора Вальо Илиев ми беше достатъчен, за да приема този отбор“, сподели Костадин Хазуров.

„Щастлив съм, че отново се завръщам в ЦСКА. Надявам се, че с Кирил Котев и Коце Хазуров ще помогнем на отбора да изпълни целите си. Следя развитието на клуба още от миналата година и съм много добре запознат с работата. Сега вече и като футболист виждам колко професионално се работи тук. Надявам се, че заедно с младите момчета ще успеем да върнем ЦСКА там, където му е мястото“, коментира Милен Кикарин.

Помощник-треньорът Йордан Юруков пък сподели, че всеки би искал да има играч като Ангел Грънчов, който тренира с фенския тим. Утре от 10,30 ч. ЦСКА 1948 играе първа лятна контрола с местния Септември.