Австрийците вярват, че Адмира е фаворит срещу ЦСКА

OFFNews 26 юли 2018 в 10:47 1239 0

Австрийският спортен сайт "Abseits.at" направи анализ на ЦСКА преди двубоя от втория квалификационен кръг на "червените" с Адмира Вакер тази вечер от 20:00 часа.

Колегите от Централна Европа не са съгласни с мнението на треньора на гостите - Ернст Баумайстер, който определи своя отбор като аутсайдер. Според Abseits многото кадрови проблеми при червените накланят везните в полза на Адмира.

Заглавието на статията е: "Пълна кадрова лудост в ЦСКА", а автор е главният редактор на сайта Даниел Мандл. Той отбелязва продажбата на Каранга и покупката на Мауридес, припомнена е и драматичната битка с Рига.

"В ЦСКА ги боли най-вече от наказанието на Малинов, който, забележете, си изкара червен картон след края на реванша с Рига. Неговите пасове са метроном в средата на терена. Той вероятно е най-добрият халф в отбора, а наскоро бе свързван с трансфер в Аустрия Виена.

Тиаго пък може да те попари много лошо със своите далечни удари, бърза мисъл, добър поглед и усет към събитията на терена. Той е наказан за първата среща, но в реванша ще е на линия и е повод за притеснение. Жоржиньо е най-опасният и остър футболист на ЦСКА.

Каранга пък е с класа над новия нападател на червените Мауридес, тъй като той тренира с ЦСКА от около две седмици, липсва му добра физическа подготовка и още не е достигнал пика във формата си. Адмира трябва да се пази от играта му с глава, но не е толкова голяма заплаха, каквато бе Каранга", пишат от Alberts.

"ЦСКА може да се окаже с по-млад състав дори от Адмира. Очаква се средната възраст на армейците да е около 23 години. Половината основни футболисти ги няма, като те едва ли ще са на линия и за реванша.

Така че треньорът Ел Маестро на практика трябва да сглоби друг състав и да търси нови решения с играчи, на които им липсва опит, не са в добра форма или пък са използвани по-рядко. Според нас Адмира е фаворитът в София", допълват австрийците, цитирани от "Тема спорт".

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови