Австрийски спонсор на Левски ще прави козирката на 'Герена'

OFFNews 31 март 2018 в 13:33 3514 0

Един от спонсорите, с който Левски подписа през лятото на 2015 година, се е заел със задачата да постави козирка над Сектор А на стадион "VIVAСОМ Арена Георги Аспарухов".

Става въпрос за чуждестранна строителна компания, чието лого стои на задната част на фланелките на сините. Тя е основният изпълнител на проекта по покриване на трибуната като, естествено, ще наеме и подизпълнители.

Желанието на собственика на Левски Спас Русев е Сектор А да се сдобие с покрив до началото на есента. Босът веднъж вече се опари с напразно обещание.

Още след като придоби мажоритарния пакет акции на клуба, той обяви, че първите му задачи са да направи козирка и ново информационно табло на „Герена". След това обаче се оказа, че средства за изграждането на такива няма, а Русев заяви: "Поставянето на козирка не е като отварянето на чадър".

Фирми, които се занимават с метални конструкции, вече са започнали работа по изработването на различни сегменти от съоръжението. Това обаче е сложен и дълъг процес. Затова и от клуба до момента не са се ангажирали със срокове кога "Герена" ще има козирка и шефовете мълчат по въпроса.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови