АС: Бензема прави каквото си иска в Реал Мадрид

OFFNews 28 януари 2019 в 13:37 1666 0

Испанските медии засипаха с похвали нападателя на Реал Мадрид Карим Бензема, след като снощи вкара два гола и бе в основата на победата на "белия балет" над Еспаньол с 4:2 в среща от 21-ия кръг на Ла Лига.

Големите столични издания са категорични, че французинът вече е голямата фигура в тима и напълно се е освободил от сянката на Кристиано Роналдо.

"Магьосникът Карим! Бензема ликвидира Еспаньол с два гола и истински рецитал. Той вече е най-важният играч на Реал. Има 15 гола при това без да изпълнява дузпите в отбора", написа вестник "Марка".

"Бензема е на свобода и прави каквото си иска. Реализатор и лидер той вече е фигурата, която се превръща в символ на промяната в Реал Мадрид", добавя "АС".

Самият нападател обаче остана скромен след мача. "Искам да покажа всичко, на което съм способен и да помогна на съотборниците си, както умея. Тук съм вече 10 години и в момента се чувствам много уверен. Когато съм на терена искам да бележа, да подавам и да печелим.

Играхме добре, вкарахме голове и спечелихме, което е най-важното. Продължихме добрата си серия и е хубаво, че играем така. Подобрихме се в много аспекти от играта и Реал просто винаги трябва да показва, че е най-добрият", каза Бензема.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews