Арсенал продава непослушкото Джака през зимата

OFFNews 09 ноември 2019 в 11:13 1361 0

Mениджърът на Арсенал Унай Емери разкри, че по всяка вероятност халфът Гранит Джака е изиграл последния си мач с екипа на "артилеристите".

Футболистът загуби капитанската си лента и мястото сред титулярите в отбора след скандал с феновете срещу които използва груби думи. Най-вероятно Джака ще бъде продаден през зимния трансферен прозорец.

Халфът пропусна последните 3 срещи на лондончани, а няма да играе и днес срещу Лестър, като предстоят нови разговори с него, но най-вероятно периодът му в клуба е приключил.

"Като треньор аз нося отговорност към отбора и ние се нуждаем от играч като Гранит Джака. Не мога обаче да кажа дали той ще играе повече за Арсенал.

Не знам. Времето ще покаже. Ще говоря с него отново след мачовете за националните отбори. Клубът също е във връзка с Гранит и ще видим как се чувства тогава.

Разговаряхме в началото на седмицата за това как се чувства и каква е настройката му. Работи добре, тренира нормално, но също така ми сподели, че все още не е готов да се върне на терена, така че ще изчакаме.

Аз също смятам, че това е правилното действие на този етап. Не трябва обаче да забряваме, че програмата е много натоварена и без него нещата в средата на терена стават сложни", каза Емери.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови