Арсенал може да остане без крила

OFFNews 18 юни 2017 в 16:36 1733 0

Футболистът на Арсенал Алекс Окслейд-Чембърлейн е разочарован и обиден на ръководството на клуба, тъй като все още не са му предложили нов контракт, пише Telegraph.

Очакваше се след края на сезона шефовете на "артилеристите" да предложат на футболиста нов контракт със седмична заплата от 100 000 паунда, но това не се случи.

Има вероятност Ливърпул да се възползва от това, в случай, че Окслейд-Чембърлейн не се споразумее с лондонския клуб. Миналият сезон крилото игра в 45 мача, в които вкара 6 гола и асистира за 11.

От другата страна при крилата в Арсенал пък, Алексис Санчес поиска невъзможното от Байерн Мюнхен, за да може негов трансфер в клуба да се осъществи, твърдят медиите в Германия.

Както е известно, чилиецът е в плановете на клуба, но самият футболист е пожелал да получава умопомрачителните 25 милиона евро годишна заплата, за да акостира на "Алианц Арена".

Неговите финансови претенции са стреснали сериозно ръководството, тъй като това е нещо невиждано в Германия и нито един играч в отбора, дори и най-големите звезди, не взимат такива пари.

За негов късмет, интерес към чилиеца има и от страна на Манчестър Сити, който в момента е един от най-платежоспособните клубове в света и е много вероятно да угоди на желанията на футболиста.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови