Арда с огромна благодарност към премиера Борисов за лампите на стадиона в Кърджали

OFFNews 17 август 2020 в 09:21 3251 0

Футболният клуб Арда-1924 изпрати благодарствено писмо до премиера Бойко Борисов, в което му засвидетелства огромната си благодарност за LED осветлението на стадиона в Кърджали, както и за новото си модерно електронно табло.

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна, пишат още от клуба.

Ето и цялото писмо:

ДО ПРЕМИЕРА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Г-Н БОЙКО БОРИСОВ
ДО МИНИСТЪРА НА СПОРТА Г-Н КРАСЕН КРАЛЕВ

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Ръководството на ПФК „АРДА“ изказва огромната си благодарност към Вас, за усилията, които положихте за отпускането на финансови средства за модернизация на „АРЕНА АРДА“. С тези средства бе положено единственото в България LED осветление на стадиона, както и бе монтирано най-модерно електронно табло.

Срещата между АРДА и Левски се превърна в празник за спортната общественост на гр. Кърджали и региона. С Ваша помощ бе сбъдната мечтата на хилядите привърженици на АРДА, които за първи път имаха възможността да наблюдават футболен мач в Кърджали на осветление и светлинно табло.

В момента „АРЕНА АРДА“ отговаря на всички изисквания, тук да се играят мачове от елита на българския футбол.

Правителството на г-н Бойко Борисов многократно е показвало, че изпълнява последователна политика за изграждане и реновиране на спортната база в цялата страна.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови