Антонио Конте: Случилото се в края на мача е начин да си научим урока

Василен Петров 13 октомври 2022 в 11:19 599 0

Антонио Конте

Снимка GettyImages

Италианският наставник определи Кейн като "убиец" при изпълнението на дузпи.

Мениджърът на Тотнъм Хотспър Антонио Конте коментира вчерашния успех с 3:2 над немския Айнтрахт Франкфурт в Шампионската лига. 

След като губеха в резултата с 0:1, "шпорите" вкараха три попадения, но не след дълго трябваше да изстрадат победата, особено след пропусната втора дузпа в срещата от страна на Хари Кейн. 

"Честно да ви кажа, чувствах се в опасност в последните минути. Опитах се да бъда ангажиран в мача така, че да накарам нашите футболисти да бъдат концентрирани и да запазим резултата, защото тази победа е наистина, наистина важна в генерален план", заяви италианският специалист след мача.

"Но в края на краищата, случилото се в края на мача е начин да си научим урока и да не се повтаря в следващите мачовв. Трябва да бъдем концентрирани до края на мача.

Конте допълни, че няма да изолира изпуснатата дузпа на Кейн от цялостното му представяне в срещата, което оцени като добро. И изрази надежда, че не само той, но и останалите от отбора ще бъдат възстановени за предстоящото гостуване на Евертън във Висшата лига. 

"Ние говорим за футболист, който много, много трудно можеш да видиш да пропуска дузпа. Той е истински "убиец" от бялата точка. Мисля, че днес беше действително много уморен в края на мача, защото той тича много и игра за отбора. И игра наистина фантастично днес. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!