Quantcast

Антони Здравков оцени представянето на Лудогорец през зимата

OFFNews Последна промяна на 08 февруари 2019 в 17:03 950 0

Снимка ludogorets.com

Треньорът на Лудогорец Антони Здравков направи любопитна оценка на представянето на "орлите" след днешната контрола на срещу Локомотив (Горна Оряховица), спечелена с 3:0. "Сухият" обяви, че пише “Отличен” на играчите за старанието и раздаването им в тренировъчния процес на зимната подготовка, но за показaното в проверките им поставя “Среден 3”.

“Отборът изгради това, което искаше да направи в живи атаки и сгъстено пространство. Както ще се случи и в първенството. В много от моментите успяхме да направим това, което искахме. Качеството на противника пред вратата не бе много високо, но се видя, че губим концентрация пред гола.

Предстоят ни 6-7 дни, в които ще избистрим стартовите 11. Като тренировъчен процес бих дал отлична оценка на момчетата за добре свършена работа. За мачовете, които изиграхме, давам “Среден 3” по шестобалната система.

Чака ни изключително тежък сезон. Всички момчета осъзнават, че тези 6 точки са и много, и малко. Противниците ще се опитат да стопят тази разлика”, коментира Здравков.