Английски ас: Загубата от Холандия трябва да ни бъде за урок

OFFNews 07 юни 2019 в 11:12 1377 0

Нападателят английския национален отбор и Тотнъм - Хари Кейн остана много разочарован след загубата с 1:3 от Холандия в полуфинала на Лигата на нациите.

"Това е огромно разочарование, след като водехме на полувремето. След това обаче се прибрахме твърде дълбоко и чак като ни изравниха, отново натиснахме газта. Успяхме да отбележим гол, който мислехме, че ще бъде победен, но в такива мачове дребните детайли решават всичко.

Този мач ще ни бъде за урок. Трябва да приемем загубата, макар че точно това е начинът, по който искаме да играем. ВАР съществува точно за такива ситуации.

Тежко е, защото мислехме, че сме спечелили, но ще свикнем. Убеден съм, че решението е било правилно. Не смятам, че финалът в Шампионската лига ни повлия негативно.

Имаме достатъчно добър състав, независимо кой е на терена. В такива турнири трябва да умееш да се вземеш в ръце и да покажеш какво можеш, нищо че е краят на сезона.

Бяхме на сантиметри от победата. Направихме глупави грешки, подарявайки топката твърде лесно и трябва да си вземем поука. Когато се изправиш срещу добри отбори, те те наказват", каза Кейн.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови