Агитката на Швеция ни се извинява за камериерката

Ивайло Йолчев 09 юни 2017 в 16:52 4480 4

Футболът обединява хората, а не ги разделя. Поне това е смисълът му! Ще го докажат запалянковците на Швеция във футболната квалификация срещу България.

Мачът е на 31 август в София и може да се окаже решаващ в битката за второто място. Предвид важността на срещата се очакват около 600 шведки запалянковци. Но темата е извън футбола.

Запалянковци на две от големите шведски агитки са се свързали с наши фенове, съобщи цесекарят Костадин Асенов, участник в кореспонденцията.

Скандинавците пристигат у нас за мача, като готвят уникален плакат. С него те ще се извинят заради своя сънародник, който ритна в главата наша камериерка. Шведските запалянковци се срамували от туриста, вилнял в Слънчев бряг. Те заявили, че той заслужава строго наказание и никой в родината му не го защитава.

Родните и скандинавските запалянковци са се обединили около тезата, че мачът трябва да послужи като пример за доброто в хората. Българите призовават отсега всички на стадиона да аплодират жеста на гостите.

Пияният чичко се извини, но беше задържан от полицията, впоследствие е освободен, после пак задържан по искане на прокуратурата и ще бъде изправен пред съда. Грозят го 3 години затвор.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

8005

4

Georgi Rangelov

10.06 2017 в 16:04

Знам че шведите се срамуват от постъпката на своят сънародник както ние от ромът изритал във гръб германката. Ние не слагаме под общ знаменател шведската общност. Съчувствам на българката и я подкрепям в борбата и за справедливост. Също така очаквам морската "полицията" един път завинаги да се превърне в полиция и кражбите по морето да секнат. От кого зависи?

42249

3

Denis Rizanov

10.06 2017 в 08:15

Абсолютно споделям, че за шведите, както и за всеки друг народ не може да се говори под общ знаменател. Тъкмо поради тази причина обаче не смятам, че всички шведи са се изпопритеснили.
Важното сега е този дрогиран траш да влезе в затвора поне за 5 години. ще му "татуират" Слънчака завинаги в душата му.

15914

2

поп Дръвчо

09.06 2017 в 23:24

Имат си хората чувство за общност и е нормално да ги е срам.

13214

1

XR4

09.06 2017 в 22:39

Шведите-хора като всички останали-има добри,има и лоши!Чак ми стана неудобно как са се притеснили хорицата заради изцепките на един задник.

 
X

Топлофикация подари 200 милиона на Ковачки