Шарлопов: Стойте си в Швеция бе, да ви изгният костите

OFFNews 08 юни 2017 в 07:56 9337 4

Стойте си в Швеция бе, да ви изгният костите!

Така бизнесменът Стефан Шарлопов коментира пред Нова тв инцидента, при който шведски турист изрита в главата камериерка в хотел в Слънчев бряг.

Той разкритикува позицията на председателя на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите, който призова по случая да не се шуми, за да няма отлив на туристи от Скандинавия. 

Пълно безумие е това. Някакъв гамен от Швеция ще я рита в главата. Това, ако беше в моя хотел, преди да го предам на полицията, с този човек щяхме да се поговорим по мъжки, заяви бизнесменът. 

Междувременно стана ясно, че прокуратурата проверява обект на бизнесмена в Созопол за разрушаване на скали в защитена територия. Шарлопов не отрича, че е извършвал дейност по преместване на скалите, но обясни, че е направил това, за да не разруши прибоят канализационната система в терена му.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10571

4

Hissarion

08.06 2017 в 13:24

Още плужеци наизпълзяха, за да си правят пеар на гърба на пострадалата жена. Такива закани и патетични клетви от нашенски тарикат можем спокойно да ги подминем с насмешка.

42249

3

Denis Rizanov

08.06 2017 в 11:17

"Гамени в тази държава не ни трябват. Това го гледаха децата ми, пълен абсурд. Ако ние такива туристи ще ги пускаме свободно, това значи, че нямаме държава
Държавата трябва да наложи всички мерки по закон. Не съм съгласен с тезата, че трябва да се правят компромиси, само защото се безпокоим да не изгоним шведските туристи."

Това заяви Шарлопов и аз като български гражданин съм съгласен с неговата позиция.
На шорошорастите и обекновените европенделейци готвещи се за парада вдруги ден искам да заявя, че този може и да е спорен като бизнесмен и да е нарушил законите, но той ИСКА ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА. И НАЙ-ВАЖНОТО - ЗАКОНЪТ ДА СЕ ПРИЛАГА ЕДНАКВО ЗА ВСИЧКИ!
Разбирате ли какви сте креатури на джийзъса, щом го нападате за тази му позиция?! Или не може да схванете?
Не ни трябват такива "туристи" - общи работници в някоя малка млекарна без образование. Какво качество и какъв туризъм ще развиваме с уайт-траш пияндурници недочакали да стъпят на българска земя и нарязали се като уроди?

12025

2

Rattrack

08.06 2017 в 10:27

Този е голям наглец, ама и журналята много милозливи.
Виктор Николаев защо не го попита как се е сдобил с разрешително за строеж на това място?
Нали ако бяха спазени всички закони, Созополис нямаше да го има и оттам никаква нужда от "укрепване" на каквото и да е било.

15414

1

Hihi1981

08.06 2017 в 09:01

Това не пречи на този "филантроп" да си направи частен плаж!!!