Агитката на Динамо Дрезден с нова шокираща изява (видео)

OFFNews 15 май 2017 в 11:50 5336 3

Феновете на германиския Динамо Дрезден направиха рядко виждано шоу преди и по време на мача с Карлсруе в двубой от Втора Бундеслига.

Колоритните привърженици отидоха на стадиона в еднакво камуфлажно облекло, пресъздавайки армия. Един от поводите за нестандартното им изпълнение е протест срещу решенията на местната футболна федерация, която редовно наказва клуба заради запалянковците.

Освен хореографията и еднаквото облекло, те опънаха плакат “На война с ГФС”, изразявайки за пореден път ненавистта си към Германския футболен съюз.

В крайна сметка гостите от Дрезден се наложиха драматично с 4:3, но заради феновете, които създадоха проблеми на полицията по време на шествието преди мача, Динамо почти сигурно ще отнесе нова санкция.

Припомняме, че преди около половин година, втородивизионният германски отбор бе глобен с 60 000 евро и затваряне на сектор от трибуните за следващия домакински мач заради отрязана глава на бик, хвърлена от фенове в района на стадиона.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

14355

1

neverland

15.05 2017 в 12:04

И после пак плачете, че нашенските Футболни фенове били най проблемни, най не знам си какво...а западнаците били кротки и смирени, не правили дивотии, не палили и не чупили, абе слънчица.