50 000 лв. награден фонд за efbet Лига

OFFNews 10 март 2021 в 14:37 9037 0

Организаторът на хазартни онлайн игри efbet, който също така е и генерален спонсор на efbet Лига, предлага специална бонус игра за любителите на родното футболно първенство и спортните залагания като цяло - 50 000 лв. награден фонд за efbet Лига

След всеки кръг на efbet Лига трима клиенти на организатора ще печелят по 500 лева free bet, които ще бъдат наредени автоматично в акаунтите на печелившите в сайта www.efbet.com. Програмата на първенството може да видите на www.liga.efbet.com

За да участва в играта всеки клиент следва да е заложил на поне един мач от българската efbet Лига в множествен залог (права колонка).

След края на всеки кръг на efbet Лига, на случаен принцип ще се теглят официално трима измежду всички клиенти на сайта www.efbet.com, изпълнили условията на играта.

Колкото повече броя поставени фиша има даден клиент, толкова по-голям е шансът му за печалба. Изключение прави един и същ фиш заложен няколко пъти, който в такъв случай се счита като 1 шанс за томболата.

След изтеглянето на трите печалби по 500 лв., сумите се зареждат автоматично в акаунтите на печелившите под формата на безплатен залог.

Общият награден фонд на играта е на стойност 50 000 лева за целия сезон на efbet Лига.

Повече информация за бонуса може да намерите тук.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови