30-милионна покупка на Реал се изложи яко на представянето (видео)

ОFFNews 11 юли 2017 в 15:17 3089 0

Снимка ЕПА/БГНЕС

Новото попълнение на Реал Мадрид - Тео Ернандес, се изложи здраво при официалното представяне на "Бернабеу". Левият бек пристигна от градския съперник Атлетико срещу 30 милиона евро.

Пред солидна публика и десетки камери Тео започна с традиционното жонглиране на 21. Но направи жестока грешка. От напрежение ли, от некадърност ли, но футболистът едва докара до 6 ударите във въздуха. 

Мъките му сякаш нямаха край. На седмото докосване Тео опита да спре топката, но го направи по-дърводелски от десен бек на Скрита Сила Мъдрево.

Накрая клекна и позира с топката, хванал я с ръце. "Най-после я укроти, браво!", написаха зевзеци.

Иначе 19-годишният френски ляв защитник е първият играч от 17 сезона насам, който е трансфериран от Атлетико в Реал. На "Калдерон" остава неговият 21-годишен брат Люка.

"Много съм щастлив и ентусиазиран, че вече съм част от най-добрия отбор в света. Благодаря на привържениците за подкрепата, която получих от тях", заяви Тео Ернандес на пресконференция.

От Атлетико опитваха няколко пъти да убедят играча да остане, след като през миналата година направи впечатляващ сезон под наем в Алавес, но той не спря да обяснява, че сърцето му е в Реал Мадрид. Явно обаче клетвите на верните фенове на "дюшекчиите" са започнали да ловят!

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!